Har du lyst til at få en introduktion til Mindfulness?

Hos Fin Form i Havdrup har du nu mulighed for at afprøve 4 sessioner hver torsdag fra kl. 17.30 – 19.00. Første hold starter torsdag 13. september og sidste hold er den 4. oktober.

I forløbet får du indblik i og mulighed for, at afprøve Mindfulness og dens mange gode egenskaber og effekter.

 

Hvad er Mindfulness:

Mindfulness kan oversættes med at være bevidst nærværende i nuet. Mindfulness er at øve vores evne til at være til stede i nuet, med fuld opmærksomhed på det der foregår i og omkring os. Mindfulness er træning i bevidst at kunne kontrollere sin opmærksomhed i stedet for at lade tanker, følelser, kropslige fornemmelser og smerter styre din tilværelse.

Ved at træne vores opmærksomhed og evnen til at være tilstede i nuet, bliver vi bedre til at lægge mærke til tidspunkter, hvor vi ikke er til stede i nuet, og hvor vi lader os styre af vores automatpilot. Ved at øve os i at kontrollere vores tanker og opmærksomhed, har vi større mulighed for at tage styringen over vores liv, for dermed at opnå større velvære og tilfredshed.

 

Hvem henvender Mindfulness sig til:

Mindfulness henvender sig til alle, som har lyst til at træne sin mentale sundhed og øge sin modstandskraft.

Der findes en lang række dokumenteret forskning som viser, at regelmæssig mindfulnesstræning kan være hjælpsom og helbredende for mennesker med bl.a. stress, angst, smerter og depression.

 

Indhold:

I de 4 sessioner vil du få indblik i Mindfulness både i teori og i praksis. Vi skal øve forskellige meditations- og afslapningsteknikker, og til hver session vil der også være indlagt 15-20 minutters guidet mindful yoga. Mindful yoga er blide og nænsomme øvelser udført langsomt med fokus på krop og åndedræt.

 

Pris for 4 sessioner à 1,5 time:

Medlemmer: 250,-

Ikke medlemmer: 500,-

 

Medbring:

Løstsiddende og behageligt tøj anbefales. Yogamåtte og tæppe til at lægge over sig er tilgængelig i holdsalen.

 

Tilmelding:

Send en mail til info@finformhavdrup.dk,  ring 31 40 70 50 eller kom forbi receptionen i vores bemandede åbningstider.