Om Fin Form

Fin Form er en dansk fitness kæde der har eksisteret i over 30 år. Fin Form Havdrup er et lokalt fitness center i Havdrup i Solrød Kommune som åbner den 2. december 2017. 
Hvorfor vælge Fin Form?
Fin Form er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop jer i bedre form.

De faglige værdier
Fin Form i Havdrup er bemandet i 35 timer om ugen med voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, forskellige typer holdtræning, som, WalkFitness, Styrketræning, Cirkeltræning, Mave/Ryg, DanceFit, Cross Fitness, Biking, m.m. Vil tilbyder gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og nå dine mål. Vi har altid gratis træningsvejledning. Desuden tilbyder vi personlig kostvejledning (efter aftale)

De bløde værdier
I Fin Form dyrker vi motion med glæde. Der er altid gratis frisk kaffe i caféområdet. Flere gange om året afholder vi medlemsfester, og vi bestræber os på løbende at lave sociale arrangementer.

Faciliteter
I Fin Form Havdrup har vi 550 kvm som inkluderer et stort styrketræningsområde, cardio område, holdsal, bikesal og et crossfit område. Vi har omklædning til herrer og damer med brusebad. Hos Fin Form får du gratis træningsvejledning og hjælp til at komme i  "Fin Form".